Sidvyer, senaste månaden

måndag 23 januari 2012

Promenad med Johanna!

Idag har det varit underbart väder så jag träffade Johanna och hennes 2 chihuahua-vovvar. Eftersom hennes tik löpte så kunde jag bara ta med mig Nezta. Dom lekte ett tag i hundrastgården, eller Nezta försökte leka med småttingarna men dom var inte lika impade. Dom tyckte nog mest hon var dryg och hon tyckte nog mest dom var skittråkiga som bara stod still och glodde på henne. Hon försökte verkligen att få igång dom. Allting gick bra och vi tog sedan en promenad i Bunkan.

Vi avslutade träffen med att lämna in Nezta, gå bort till kanslihuset för att Johanna behövde växla några ord med dom. Micke och jag åkte sedan och storhandlade, fan vad det är härligt med ett kylskåp som är fullt! Kanske inte världens mest effektiva och ekonomiska shopping. Det blev mycket kakor, pannkakor, läsk och annat som är skitviktigt att ha! ;D

Johanna kom upp för att kopiera ett par papper nu i kväll. Hundarna blev tokiga av lycka och tyckte det var skitball med besök - mindre kul tyckte vi det var när Lexton hoppade omkring som en kalv på grönbete i hela lägenheten.

Nu blir det tacos, en massa tv-tittande och mys.

Glöm inte det okända i kväll, världen bästa program! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar